Meteen naar de inhoud

Over mij

Ik ben journalist. Interviewer. Copywriter. Nogal tekstueel getint, dus. Ik stel vragen, nog meer vragen en dan nog een paar slotvragen. Daarna boetseer ik de perfecte tekst. Je hebt er geen omkijken meer naar. Beloofd.

Mijn stijl? Ik houd niet van tierelantijntjes. Less is mo.

Beter in vragen stellen dan antwoorden geven

Ik ben beter in vragen stellen dan antwoorden geven. Prima eigenschap voor een journalist, dacht ik zo. Met dat vragen stellen zoek ik diepgang, ook buiten mijn werk. Verjaardagsvisites en bedrijfsborrels mijd ik. Als je me tóch vindt, is dat knap, want waarschijnlijk zit ik ergens verschrompeld in een hoekje. Smalltalk, ik kan het niet.

Zoeken naar diepgang

Dat zoeken naar diepgang zat er al vroeg in. Het verhaal gaat dat ik aan een tante zonder kinderen eens vroeg: ‘Kunt u geen kinderen krijgen, of wilt u het niet?’ Inmiddels ga ik iets tactvoller te werk, maar het vragen stellen – altijd op zoek naar iemands drijfveren – zit er nog steeds in.

Humor

Humor is in mijn teksten nooit ver weg. Ik ben associatief ingesteld en die knop gaat nooit uit. Maar dat is goed. Mits gedoseerd zijn grappige teksten krachtige teksten, en luchtigheid geeft ruimte om te ademen.

Groot netwerk

Ik heb vijftien jaar ervaring en een groot netwerk. Wil je me vragen voor iets wat verder gaat dan de gemiddelde schrijfklus, dan schakel ik hulptroepen in. Ook wel weer gezellig.

Ik breng jouw verhaal tot leven.